Verbeterd contract voor Ziyech

Waardering en erkenning van een topspeler

0
489

Amsterdam – De transferperiode ziet erop en de speler waarvan iedereen had verwacht dat hij een transfer naar het buitenland zou maken is nog steeds Ajaxied. We hebben het natuurlijk over Hakim Ziyech, de Marokaanse international die wekelijks de Amsterdammers op sleeptouw neemt met uitstekend spel. Eerder dit seizoen leek een vertrek na 2 jaar in Amsterdamse dienst een kleine stap toen er interesse was vanuit AS Roma. Een akkoord tussen Ajax en Roma bleef echter uit.

Met het behalen van de groepsfase van de Champions-league is de wens om te vertrekken wellicht minder geworden voor Ziyech. En waarom zou hij ook vertrekken? Ziyech ligt goed in de groep, heeft aanzien en kan het spel spelen waarin hij goed is: het opbouwen van het spel, aanvallend spelen en zijn eigen kansen pakken.

Met het verstrijken van de transfer-deadline heeft de directie van Ajax ook direct gehandeld en is Ajax met Ziyech uitgekomen om zijn huidige contract op te waarderen. Het contract is niet verlengd, het blijft lopen tot 2021 maar het salaris is wel flink aangepast. Een mooie blijk van waardering en erkenning van de kwaliteiten van de topspeler van Ajax.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here